Leijona söi seurakunnan siivoojan!

Olin mukana seurakunnan vuosittain järjestämässä vapaaehtoisten kiitosillassa. Tilaisuuden tarkoituksena oli luonnollisesti osoittaa, että kaikkien vapaaehtoinen mukana olo seurakunnan toiminnassa on tärkeää ja heidän työpanoksensa muistetaan, että heitä pidetään arvossa. Yhdessä olo ja toisten vapaaehtoisten kohtaaminen on myös tarpeen. Siitä saa voimia ja motivaatiota jatkamiseen.

Tilaisuuden juontaja toiminut kirkkoherra Sami Siltanen kertoi avajaisiksi jutun, joka ensin vavisutti yleisöä, mutta meni mainion koskettavasti perille:

Seurakunnassa oli kasi leijonaa. Molemmat pärjäsivät hyvin kaikkien kanssa, eikä heidän mukana olonsa häirinnyt ketään, ennen kuin eräs vapaaehtoisena siivoustyötä tehnyt seurakuntalainen katosi. Alettiin epäillä, että leijonat olisivat tehneet hänelle jotakin.

Kun leijonat tapasivat toisensa, toinen moitti ärtyneenä toista: Minä olen syönyt tästä seurakunnasta kaksi pappia, eikä kukaan ole huomannut mitään. Miksi sinä menit syömään sen siivoojan?

Hyvä alku tilaisuudelle!

Jätä kommentti

Kommentit tulevat julkisiksi ylläpidon hyväksynnän jälkeen.

*

Bitnami