Elämän leipää Paavalin kirkosta

Televisioidussa Diak ammattikorkeakoulun juhlamessussa Helsingin Paavalin kirkosta su 6.3. 2016 saarnasi piispa Irja Askola kahden opiskelijan avustamana. Jumalanpalvelus toi esille vaikuttavasti sen mitä Jeesuksen kohdanneet ihmiset kokevat kohdatessaan lähimmäisiään. Saarnatekstinä oli sunnuntain evankeliumi Joh. 6: 1-15, jossa kerrotaan Jeesuksen ruokkimisihmeestä. Jumalanpalveluskokemuksessa kokemani siivittämänä aloin selata blogiani hakusanalla elämän leipä. Löysin kirjoitukseni leipäsunnuntain Vanhan testamentin tekstistä Jes 53.

Se liittyi kuulemaani vähän toisesta näkökulmasta. Kirjoituksen otikkona oli Rukiista leipää – ei pullamössä. Sen verran tämä kirjoitukseni vuodelta 2010 kosketti minuakin, että laitoin tuon linkin, jos vaikka kiinnostaisi lukea.

Jätä kommentti

Kommentit tulevat julkisiksi ylläpidon hyväksynnän jälkeen.

*

Bitnami