Pimeys ja kylmyys tyhjentää sisintämme ja tekee tilaa uusille unelmille ja joulun sanomalle.

Oopperalaulaja Waltteri Torikka esiintyi Ylen aamu-tv:ssa 22.11.2018 Hyvä joulumieli-keräyksen avajaisissa Helsingin rautatien torilla ja esitteli uutta joulualbumia Sydämen joulu. Erityisesti kaksi laulua kosketti sydäntäni liikutukseen asti: ”Näin sydämeeni joulun teen ja mieleen hiljaiseen taas Jeesus-lapsi syntyy uudelleen” ja uudempi ”Sinä vain voit tehdä minusta uuden… tuoda lämmön tähän kylmään sydämeen” Sen voi nähdä myös Youtubessa.

Marraskuun pimeys ja kylmyys vetävät meidät kesän laajoista ja avarista mielikuvista uusiin kesää pienempiin ympyröihin. Sydän kutistuu ja kylmenee. Uudet unelmat saavat tilaa sisimmässämme ja siivittäjänä on joulu, läheisyys ja rakkaus. Myös joulun päähenkilö Jeesus-lapsi saa uutta, tuoretta tilaa sydämissämme.

Tämä toistuu vuodesta toiseen, mutta kymmeniä vuosia sitten koin jotain hyvin suurta, jotain jonka olin unohtanutkin, mutta joka nousi mieleeni lukiessani blogini: Unelmat ne toteutuvat, eivät suunnitelmat. ja Unelmat ne toteutuvat, eivät suunnitelmat 2.

Muista aiheeseen liittyvistä blogeistani mainitsen:
Aidon joulun sydämeeni tuova mestariteos ja Sydämeeni joulun teen 2769.

Jätä kommentti

Kommentit tulevat julkisiksi ylläpidon hyväksynnän jälkeen.

*

Bitnami