Vahva uskonnollinen aihe ylitti tv:n kynnyksen: Glory Backman – Huume-Eevasta evankelistaksi.

Arto Nyberg haastatteli nimeään kantavassa ohjelmassa (10. 12. klo 18.45) Huume-Eevana tunnetuksi tullutta evankelista Glory Backmania,

Glory Backman nousi uutisotsikoihin suomalaistyttönä, joka jäi 80-luvulla kiinni Thaimaan tullissa heroiinin salakuljetuksesta. Hänet tuomittiin 33 vuodeksi vankilaan, mutta pääsi vapaaksi 2 vuoden 8 kuukauden jälkeen.

Itse hän kertoo saaneensa profeetallisen ilmoituksen vapautumisestaan ja koki Herran pelastaneen hänet. Kiitokseksi Eeva antoi elämänsä Herralle ja omistautui huumeiden vastaiselle työlle, Venäjän ja Inkerinmaan köyhien auttamiselle sekä evankelioimiselle. Lähetystyötä hän on tehnyt yli 20 maassa.

Glory Backman on kansainvälinen profeetallinen sanan-julistaja, jonka julistuksen hedelmänä ovat ihmeet ja merkit. Rukouskokouksissa hän kaataa ihmisiä, kuin Niilo Vainio ikään. Hänellä on myös Tv7:ssä oma esirukousohjelma: Rukouksen ihme.

Ihmettä kerrakseen! mistä osoituksena on, että hän pääsi Arto Nybergin haastatteluun. Kuuntelin pienen pätkän hänen esirukousohjelmaansa Tv7:stä ja koin, että melkoista paatostamista hänen puheensa oli. Mutta ihmekö tuo, kun on suuria Jumalan ihmeitä kokenut? Kärsivät ja toivottomat kuulijat saavat häneltä – näin uskon, aidon viestin rukouksen merkityksestä ja ohjautuvat avun lähteelle. Intoilua ja tunteilua toiminta saattaa myös saada aikaan, niin kuin aina. – Kuulijoita ja julistajia on monenlaisia.

Tarkemmin en ole Glory Backmanin sanomaan ja esitystapaan tutustunut. Siinä vain oli jotain huomionarvoista, että televisiokin päätti ottaa tällaisen uskonnollisen aiheen esille. Tavalla tai toisella toimittajatkin varmasti ovat tulleet kosketetuiksi, kun eivät panneet tätä uskonnollista aihetta ö-mappiin.

Aiemmin kirjoittamani blogi: ”Ihme, josta Länsi ei tiennyt”. Täysipainoista hengellistä elämää armolahjoineen Virossa 70-luvulla KGB:n vahvojen silmien alla, sivuaa edellä esittämääni. Virossakin hädänalaiset ihmiset saivat kokea Jumalan ihmeellistä apua.

Jätä kommentti

Kommentit tulevat julkisiksi ylläpidon hyväksynnän jälkeen.

*

Bitnami