Televisiojumalanpalvelus Viitasaaren kirkosta viime vuosituhannelta

YouTubessa panin hakusanaksi Jumalanpalvelus Viitasaaren kirkossa ja sieltähän se löytyi – yllätyksenä itselleni, Juhannuspäivän jumalanpalvelus -80 luvun puolesta välistä. Saarna piti Viitasaaren seurakunnan kappalainen Seppo Korhonen yli 30 vuotta sitten. Sain kuunnella itseäni. Kokemus oli hämmentävä! Heti jumalanpalveluksen jälkeen – silloin -80 luvulla, oma puhetapa ja saarnan sisältökin tuntui niin oudolta, että pystyin kuuntelemaan sitä enintään toisella korvalla, mutta nyt pitkän ajan jälkeen, kun en enää tarkasti muistanut, mitä ja miten tuli puhutuksi, kuultu tuntui vakuuttavalta. Ehkäpä joitakin viitasaarelaisia ja muitakin minut tuntevia kiinnostaa palata viime vuosituhannen puolelle muistelemaan mennyttä. – Näin se aika kuluu ja me vanhenemme ja muutumme. Mutta sama evankeliumin viesti meitä kantaa yhä.

Jätä kommentti

Kommentit tulevat julkisiksi ylläpidon hyväksynnän jälkeen.

*

Bitnami