Vihapuhe tyrmättiin/Laura Huhtasaari

Kaikki eduskuntatyhmät allekirjoittivat lausuman, jossa tuomittiin kaikenlainen vihapuhe ja väkivalta. Puoluejohtajat halusivat rauhoittaa repiväksi kääntynyttä maahanmuuttokeskustelua. Pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa perussuomalaisia edusti varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari.

Eduskunnan kyselytunnilla yllätys oli melkoinen, kun Laura Huhtasaari käänsi sitoumuksestaan huolimatta vihapuheen tarkoittamaan vain vihapuheita, jotka on suunnattu suomalaisia ja länsimaisia arvoja kohtaan.

Se tuntui hyvältä, että kaikki eduskuntaryhmät tyrmäsivät Huhtasaaren puheen jyrkästi ja puhuivat aidon sävyisesti jokaisen ihmisen ihmisoikeuksista. – Vihan lietsontana ja maahanmuuttovastaisten vihaisten ja katkerien äänten kalastuksena sitä pidettiin.

Jätä kommentti

Kommentit tulevat julkisiksi ylläpidon hyväksynnän jälkeen.

*