Koteja huoliin uupuneita elvytä armon Hengellä!

Lueskelinpa tässä joulun alla, mappejani tyhjennellessä, vuosikymmenien takaisia saarnoja. Ajattelin, että josko sieltä löytyisi joku julkaisemisen arvoinen, joka ei sisälly blogiini, eikä julkaisemiini Sepon Sanomaa– saarnakokoelmiin. Löytyi yksi, joka tosin on jo blogissani ja saarnakirjassani, mutta jonka linkin tahdon kertoa ihan sen vuoksi, että se kosketti syvästi itseäni ja sopii varmaan joulumietteisiin itsekussakin perheessä. Saarna on pidetty jumalanpalveluksessa, jossa minut asetettiin Viitasaaren seurakunnan kirkkoherran virkaan vuonna 1995. Tässä joulun seutuun saatan kirjoitella blogiini muitakin ennen julakisemattomia saarnoja. Saarnan linkki on tässä.

Jätä kommentti

Kommentit tulevat julkisiksi ylläpidon hyväksynnän jälkeen.

*

Bitnami